Strada din Corpadea care a scos oamenii în stradă rămâne cu rigole, dar mai mici și din … pământ

După ce locuitorii din satul Corpadea și-au arătat nemulțumirea față de planul de asfaltare a străzii Horea, și au blocat drumul cu un tractor, la fața locului s-au deplasat viceprimarul Călin Păcurar și primarul.

Oamenii au reclamat faptul că muncitorii firmei de construcții au săpat rigole prea adânci și prea late și că drumul a fost îngustat foarte mult. ”Ne-au zis că așa e planul și că ei așa fac. Dacă se lucra cu cap atunci nu se ajungea la situația asta, un drum înălțat prea tare, cu rigole prea mari și tot felul de inepții”, a spus un localnic.

Viceprimarul Călin Păcurar a declarat că după ce a discutat cu locuitorii străzii Horea s-a ajuns la concluzia că rigolele, care de fapt sunt șanțuri săpate în pământ, să fie mai mici și că se va încerca găsirea unei alte soluții tehnice care să îi mulțumească pe oameni. ”Din nefericire proiectul nu este un  modern. Veșnic la Apahida se construiesc acele rigole adânci și străzi înguste. Referitor la strada Horea din Corpadea, acele șanțuri din pământ vor duce la colmatarea scurgerilor apelor pluviale iar apa se va revărsa pe stradă. Oamenii sunt nemulțumiți că drumurile sunt prea înguste, capetele de pod sunt puse în porțile oamenilor iar șanțurile sunt foarte adânci și late”, a spus viceprimarul.

Replica primarului din Apahida se referă la faptul că locuitorii din Corpadea nu s-au revoltat și că nu au blocat drumul cu un tractor. Primarul spune ca un locuitor din Corpadea și-a parcat tractorul pe podețul respectiv și că pe lângă au putut trece autoturismele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s