EXCLUSIV! Drum expres cu patru benzi între Cluj Napoca și Gilău care va salva traficul din FLOREȘTI

Un oficial al Companiei de Autostrăzi și Drumuri Naționale a declarat pentru ziardeapahida.ro că singura soluție pentru rezolvarea crizei traficului din Florești, este construirea unui drum expres, cu patru benzi de circulație. Acest drum va fi proiectat să aibă o lungime de nouă kilometri și va porni de la intersecția  Autostrăzii Transilvania cu Drumul Național 1, din zona Gilău, și va ajunge la Cluj Napoca, în zona supermarketului Cora. ”Acest drum expres va avea racorduri de legătură cu localitatea Florești și va putea prelua numărul uriaș de mașini. Practic în aceste zile am avut recorduri de trafic de autoturisme care veneau dinspre Florești spre Cluj Napoca. La orele dimineții au existat 28.000 de mașini. Trebuie întocmite acte și făcute exproprieri și realizata acest drum. Aceasta este singura soluție viabilă”, a spus oficialul CNADNR Cluj.
trafic floresti
Această soluție de decongestionare a traficului a fost discutată și cu primarul Clujului, Emil Boc care a afirmat că ar fi singura soluție viabilă pentru a-i ajuta pe floreștenii care vin dimineața spre Cluj Napoca să nu mai stea în trafic mai bine de o oră.

Șoseaua rapidă ar parcurge un traseu care va urma cursul râului Someș iar când va ajunge în zona Cora, se va bifurca spre cartierele Mănăștur și Grigorescu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s