Accidentată de un polițist din Baia Mare, Adela a murit la Clinica de Neurochirurgie UPDATE

Profesorul de neurochirurgie Ștefan Florian, unul dintre cei mai celebri neurochirurgi din lume a confirmat decesul tinerei din Jucu. ”Îmi pare extrem de rău de ceea ce s-a întâmplat. Adela s-a stins în jurul orei 16.00. Rănile au fost foarte grave”, a spus profesorul Florian care a ținut să transmită condoleanțe familiei Adelei și prietenilor acesteia.

 

Tânăra de 15 ani din Jucu, campion național la lupte libere, a decedat în cursul zilei de azi la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca.
dragan-adela-accident-
Destinul a vrut ca Adela să nu mai poată fi ajutată de către medici. Deși a fost operată de profesorul de neurochirurgie Ștefan Florian, unul dintre cei mai celebri neurochirurgi din lume, rănile suferite de Adela au fost mult prea grave pentru ca să mai poată fi salvată.

Prietenii Adelei au început să scrie pe facebook despre tragedia din familia tinerei de 15 ani din Jucu. ”Astăzi este ziua în care ne-ai părăsit, este ziua în care te-ai dus la cer, unde o să fii un înger! O să-mi fie foarte dor de tine Ade, o să-mi lipsești enorm de mult!”, a scris Larisa Lari, una dintre prietenele tinerei din Jucu.

Adela Drăgan a fost lovit în ajunul Crăciunului, mai exact în data de 24 decembrie, la ora 18.35 pe o trecere de pietoni din Jucu, culmea de către un fost polițist. La volanul mașinii de Maramureș, se afla un comisar șef, care în trecut a fost șeful Serviciului Logistic din cadrul IPJ Maramureș.

Polițiștii clujeni sunt la rândul lor șocați de acest eveniment rutier comis de un inconștient. ”Cum e posibil să circuli cu 200 la oră prin localitate. Este inconștiență gravă de tot care merită închisoare pentru crimă nu pentru ucidere din culpă. În urma acestui accident, victima a fost proiectată la 40 de metri distanță”, a spus un polițist clujean.

Tânăra a fost elevă la Liceul Ștefan Pascu din Cluj Napoca după care s-a transferat la un liceu din Cluj Napoca. Adela Drăgan era legitimată la Secția de Lupte Libere de la CSS Cluj Napoca. Adela era singură la părinți! Dumnezeu să o ierte!

2 thoughts on “Accidentată de un polițist din Baia Mare, Adela a murit la Clinica de Neurochirurgie UPDATE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s