Adela Drăgan a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer neatent din Baia Mare

Șoferul care a accidentat-o grav pe Adela Drăgan de 15 ani, din Jucu, județul Cluj este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
dragan-adela-accident-
Polițiștii clujeni susțin că Adela Drăgan a fost lovită pe o trecere pentru pietoni din localitatea Jucu, care era semnalizată corespunzător atât vizual cât și cu luminos. Polițiștii de la IPJ Cluj infirmă ipoteza că tânăra a fost lovită pe marginea drumului, în timp ce făcea autostopul pentru  a merge la Cluj Napoca, unde urma să se alăture unui grup de prieteni cu care ar fi urmat să plece la colindat.

”Accidentul a avut loc în data de 24 decembrie 2015, în jurul orei 18.25, pe DN 1C, în localitatea Jucu. O persoană de 57 de ani din Baia Mare, care conducea un autoturism spre Cluj Napoca, a surprins și accidentat grav un pieton, în vârstă de 15 ani, care s-a angajat în trecerea străzii prin loc marcat cu indicatorul trecere pentru pietoni. Pietonul traversa spre partea de mers spre Cluj Napoca”, a declarat un oficial al Poliției Cluj.

Polițiștii au ajuns de urgență la fața locului și au găsit pietonul accidentat. Acesta a fost transportat de urgență la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul de Copii după care la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca unde a fost operat de urgență. Medicii au stabilit că tânăra a suferit multiple fracturi, având fractură de bazin, fractură de coaste, fractură de picior și o leziune serioasă în zona capului.

Șoferul din Baia Mare a fost testat cu aparatul etilotest și s-a stabilit că nu a consumat alcool. Acesta a declarat în fața polițiștilor că nu a observat-o pe Adela Drăgan, în timp ce traversa strada pe la trecerea pentru pietoni, în zona fiind și o ceață densă.

Adela Drăgan, spun cei care o cunosc a fost elevă la Liceul Ștefan Pascu din Apahida după care s-a înscris la un liceul din Cluj Napoca. Ea este legitimată la Clubul Sportiv Școlar din Cluj Napoca, la secția de Lupte Libere.

8 thoughts on “Adela Drăgan a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer neatent din Baia Mare

      1. Am trecut pe acolo la 2 min dupa accident.este vorba de trecerea de pietoni chiar la intersectia cu jucu de mijloc(am venit dinspre dej). nu era iluminata strada deloc.dar hai sa fim seriosi nici ceata nu era! politia nu era inca la fata locului,si nici salvarea.

        Like

      2. ar fi trebuit sa ramaneti la fata locului sa le spuneti politistilor ca nu era ceata. soferul vinovat asta a invocat: ceata. oricum este vinovat de tragedia respectiva

        Like

  1. pai mai erau la fata locului vreo 4 masini oprite,si pe o parte si pe alta.repet: ceata 0.se vedea de acolo perfect restaurantul km17 care este la 400 de m .poate era in capul lui ceata!

    Like

  2. Toţi şoferii care în trafic conduc sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, legea ar trebui să-i condamne cu ani grei de puşcărie cu executare !

    Acei şoferi care din vina lor au provocat accidente cu victime omeneşti, ei fiind sub influenţa alcoolului s-au a drogurilor, sentinţa lor ar trebui să fie cu condamnare pe viaţă cu executarea pedepsei în puşcărie.

    Puşcăriabili să fie obligaţi să muncească 16 ore pe zi în folosul comunităţi, ca să-şi achite cazarea şi masa la puşcărie şi toată averea lor să treacă în patrimonul familiei vătămate !

    În toate puşcăriile din România, să se monteze instalaţii de bruiaz ca, puşcăriabilii să nu aive acces la telefon şi internet !

    Scrisul cărţilor aşa zise ştincifice” de către infractorii ce îşi ispăsesc pedeapsa în puşcăriile din România, să nu mai aive nici o valoare în eliberarea condiţionată a puşcăriabilului !

    Like

Leave a comment