În Florești, de Crăciun, totul arată ca la LAS VEGAS. La Apahida arată ca la Apahida

Deși are un buget destul de important, aproape nefolosit, dar despre asta vom vorbi într-o ediție următoarea, comuna Apahida are un iluminat public de Crăciun, care lasă mult de dorit.
20151217_184810
Zilele trecute în Florești, primarul Horea Șulea a inaugurat luminile de Crăciun. O simplă plimbare, la ceas de seară prin Florești, te lasă uimit de frumusețea luminilor de Crăciun, montate de Primăria Florești. Drumul Național 1 arată de parcă ai fi pe un bulevard mare din Las Vegas, dintr-un capăt în altul, al comunei. Lumini de Crăciun, în diferite forme, de la torțe albastru cu galben și până la ghirlande luminoase care traverseaza Drumul Național 1, totul arată splendid.

În cealaltă parte a municipiului Cluj Napoca, se află comuna Apahida. În Sânnicoară luminile de Crăciun lipsesc. La intrare în Apahida, în zona Gării CFR, lumini de Crăciun nu există. În zona centrală, din dreptul casei primarului și până imediat după clădirea primăriei, există câteva instalații electrice montate de firma Neon.

Pentru ca să nu fie acuzat că nu se implică și nu înfrumusețează Apahida, în prag de Crăciun, primarul Fati a achiziționat, direct, așa cum îi place lui, servicii de la o firmă specializată.

A plătit 153.000 de lei, adică 35.000 de euro, firmei Neon, pentru instalațiile de Crăciun: 40 de șiraguri luminoase, 20 de figurine cu clopoței, 10 figurine cu globuri, un vârf de brad, 8 ghirlande luminoase dar și 216 metri liniari de instalații luminoase.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s