Accident în zona celei mai periculoase treceri de pietoni de la Aeroport

Trei echipaje de la Poliția Rutieră s-au deplasat de urgență pe strada Traian Vuia, la o trecere de pietoni care asigură legătura cu un pasaj pietonal care ajunge în strada Cantonului, unde sute de romi locuiesc în condiții insalubre.
acc
Polițiștii susțin că o femeie de etnie romă care purta un copil, într-un marsupiu, a fost acroșată de un autoturism Ford care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor.

Martorii incidentului spun că norocul femeii a fost că s-a oprit în momentul în care și-a dat seama că șoferul Ford-ului nu îi va acorda prioritate. ”Femeia era pe trecerea pentru pietoni. Traversa strada pe trecerea pentru pietoni și vroia să ajungă în stația lui 8-ul. Avea un copil la piept. A fost ștearsă doar cu partea din spate a mașinii. Noroc că nu a pățit nimic”, spune unul dintre martori.

La fața locului s-au adunat mai multe persoane care le-au cerut polițiștilor să îl amendeze pe șoferul neatent. Oamenii se plâng de faptul că în zona respectivă au loc, destul de des, accidente de circulație.

”Este un caz tipic de neacordare de prioritate pietonilor. Nimeni nu a fost rănit și asta doar pentru că pietonul a avut prezență de spirit. Pietonul și copilul său nu au fost răniți grav”, a declarat un polițist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s