Seat-ul implicat în accidentul de dimineață este al primarului Fati. Colonelul a fost la fața locului

În accidentul misterios, care s-a petrecut luni dimineața, în jurul opt, în apropierea stadionului de fotbal din centrul localității Apahida, a fost implicat un autoturism Seat, care se află în declarația de avere a primarului Grigore Fati.

Un apahidean ne-a semnalat pe facebook că primarul a fost la fața locului. ”Verificați dacă mașina implicată nu este a primarului. Avea numărul cu LEX, exact cum are primarul. Colonelul, cum ii spuneți voi, era la fața locului, pe trotuar, și era tare agitat. Mașina a lovit prima dată parapetul de protecție cu valea Mărăloiu, care trece prin zonă și apoi a fost proiectat în prima tonetă unde se vând legume și fructe”, spune apahideanul, care a dorit să rămână anonim.

Locanicul ne-a atras atenția că șoseaua era acoperită cu mâzgă și că mașina primarului a lovit în prima fază parapetul de protecție și apoi s-a răsucit și a lovit toneta respectivă. ”Nu a fost niciun accident cu un buldo-excavator. Acel buldo era condus de Sile Lingurar care conduce utilajul Primăriei Apahida, care a fost chemat la fața locului”, mai spune apahideanul.

Ziardeapahida.ro nu a reușit să afle cine a condus autoturismul implicat în accident și care, cel mai probabil, a derapat pe șoseaua acoperită cu mâzgă. Din fericire pentru șofer, totul s-a încheiat doar cu pagube materiale și cu o puternică sperietură.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s