Accident la ieșirea din Apahida! A ajuns cu mașina într-un cap de pod

Un autoturism Mitsubishi L200 a derapat din cauza carosabilului acoperit cu mâzgă şi s-a oprit  într-un cap de pod de pe cealaltă parte a drumului.


Accidentul a avut loc la ieşire din Apahida, la aproximativ 200 de metri de sensul giratoriu, spre localitatea Jucu. Şoferul autoturismului, un bărbat de 62 de ani, din județul Bistrița Năsăud, a declarat că nu a mai putut controla maşina şi că aceasta a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă. “Bine că nu a venit din sens opus nicio maşină. Nu sunt răniţi. Aştept să vină cei de la firma de asigurări să îmi scoată maşina din şanţ”, a declarat şoferul.

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje ale ISU Cluj dar şi o ambulanţă de la SMURD.

Poliţiştii le atrag atenţia şoferilor să circule cu viteză redusă, deoarece în ultimele zile, pe carosabilul din Apahida s-a depus un strat de mâzgă.

Peste toate acestea, din cauza lucrărilor care au loc la noul supermarket din Apahida, din zona fostului post de control, dar şi a lucrărilor de introducere a apei potabile, care au loc în Sânnicoară, carosabilul este este acoperit în multe locuri cu pământ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s