Premierul Victor Ponta a DEMISIONAT !!!

Miercuri dimineața, la ora 10.45, premierul Victor Ponta a anunțat sec că și-a depus mandatul, cu alte cuvinte a demisionat. “Începând de astăzi îmi depun mandatul de prim ministru şi, implicit, al Guvernului. Eu niciodată nu mă bat cu oamenii. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au votat acest guvern. Sper că depunerea mandatului să satisfacă nevoile protestatarilor. Până când noul guvern va fi instalat, ne vom face treaba în continuare. La ora patru o să avem o şedinţă de guvern ca să le mulţumesc tuturor miniştilor”, a spus premierul demisionar.Victor-Ponta

Demisia lui Ponta vine ca urmare a faptului că marți seara, 30.000 de bucureșteni au manifestat și au cerut demisia premierului, a vicepremierului Gabriel Oprea și a primarului sectorului 4, Popescu Piedone.

Președintele PSD, Liviu Dragnea a fost primul care a reacționat. „Noi ne-am asumat, împreună, nişte principii la Congres. Am stabilit că producem o ruptură totală de trecut, de veciul mod de a face politică. Am hotărât că facem politică pentru oameni. Asta înseamnă că nu trebuie să fii surd sau orb atunci când oamenii îşi strigă nemulţumirea în stradă, nemulţumiri legitime şi dorinţe legitime. Unii parteneri de-ai noştri nu doresc să-şi asume nicio responsabilitate şi nu înţeleg că nu se mai poate face politică rupţi de societate şi de ceea ce cer oamenii. Deci, dacă ei nu-şi asumă, premierul a hotărât să-şi depună mandatul, pentru că nu se mai poate continua aşa. O să avem o întâlnire în coaliţie, să ne vedem la ora 1, împreună cu prim-ministrul, să vedem care este calea de urmat”, a declarat Liviu Dragnea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s