Sportivii din Apahida au obținut rezutate foarte bune la Campionatele Naționale de Taekwondo

Mai mulți sportivi de la două cluburi din Apahida, Someșul 2010 Apahida și Scorpion Apahida au reușit performanțe foarte bune la Campionatul Național de Taekwondo WTF, care s-a derulat la Miercurea Ciuc, în perioada 23-25 octombrie.12141623_799897313466120_1902115928448271880_n

De la clubul sportiv Someșul Apahida 2010, au participat 12 sportivi dintre care șase, Flaviu Barla, Maria Buiga, Paul Buiga, Raul Stefănescu, Darius Lingurar si Dennis Buiga, au reușit să obțină medalia de bronz în timp ce Ionuț Morar a luat medalia de argint.

Soarta a făcut făcut ca în finală să candideze doi sportivi din Apahida, Ionuț Morar (foto locul 2) și Alex Belce (foto locul 1). În final, arbitri au înclinat balanța spre Alex Belce care, astfel, a reușit să se impună, printr-un scor zdrobitor, și să obțină medalia de aur.

Ziardeapahida.ro îi felicită pe toți sportivii care au participat la campionatul național și au reușit să obțină și medalii.alex bercePreședintele Clubului Someșul Apahida 2010, Ovidiu Buiga a declarat că sportivii s-au prezentat la Campionatele Naționale foarte bine pregătiți iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. ”A fost o competiție foarte grea la care au participat peste 500 de sportivi bine pregătiți. Sportivii noștri au participat încrezători în victorie și au reușit să obțină performanțe notabile. Eu, în viață am o vorbă care mă călăuzește și pe care o insuflu și copiilor: victoria e importantă … dar lupta dusă până la capăt e obligatorie. Bucuria adevărată o găsești în luptă nu în eventuala victorie”, a spus Ovidiu Buiga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s