Tensiune maximă între primarul Grigore Fati și viceprimarul Radu Păcurar. Primarul s-ar fi supărat din cauza faptului că viceprimarul sesizează multe nereguli pe contul său de facebook

Relația dintre primarul comunei Apahida, colonelul în rezervă Grigore Fati și viceprimarul Radu Păcurar este pe cale de a se deteriora complet. Ziardeapahida.ro a aflat, pe surse, că primarul colonel i-a retras viceprimarului toate atribuțiile pe care le avea la nivelul Primăriei, inclusiv cea de coordonare a Serviciului de Gospodărie Comunală.
colaj primar - viceprimarPrimarul este supărat, mai susțin sursele noastre, din cauza faptului că viceprimarul Radu Păcurar a postat pe contul său de facebook mai multe comentarii, la care a adăugat și fotografii, legate de probleme majore cu care se confruntă comuna Apahida, cum ar fi drumurile dezastruoase din Dezmir sau lucrările de mântuială făcute la căminul cultural din Sânnicoară, în care a plouat prin acoperișul nou instalat. Drept urmare, după două săptămâni de ostilitate, mai susțin sursele ziardeapahida.ro, în cursul zilei de luni, primarul i-ar fi retras lui Radu Păcurar, atribuțiile de coordonare a Serviciului de Gospodărie Comunală, dar și altele.
12183957_856615517787211_8974462528649012123_oViceprimarul Radu Păcurar a declarat, pentru ziardeapahida.ro că relația dintre el și primarul colonel s-a deteriorat în ultima vreme, deoarece primarul nu înțelege care sunt principalele probleme ale comunei. ”Este clar că nu mai suntem bine. Au fost mai multe probleme pe care le-am semnalat și ii asigur pe locuitorii din Apahida, că indiferent de atitudinea primarului, pe viitor voi continua sa le sesizez chiar și în scris, la registratura Primăriei”, a spus viceprimarul Radu Păcurar.
12185239_856614207787342_5565703609010411138_oSursele ziardeapahida.ro, din interiorul Primăriei Apahida mai susțin că viceprimarul i-ar fi cerut primarului Fati să rezolve problema câinilor vagabonzi prin încheierea unui contract cu Serviciul de Ecarisaj de la Primăria Turda sau repararea locurilor de joacă pentru copii, care s-au reparat, abia după ce un copil de doi a rămas agățat în toboganul înalt de trei metri, din Parcul Mare din comună.

Drept dovadă că între viceprimar și primar există o tensiune este și o adresă care a fost înregistrată, chiar azi, luni, 26 octombrie 2015, la registratura Primăriei Apahida, în atenția lui Grigore Fati, semnată de viceprimarul Radu Păcurar. Viceprimarul Păcurar a sesizat faptul că pe strada Tudor Vladimirescu și pe strada Liliacului, există niște rigole foarte adânci, care nu mai au sisteme de protecție rutieră și se pot produce în orice moment o tragedie. ”În aceste porțiuni ale drumului public există niște rigole betonate, de mari dimensiuni, cu adâncimea de peste 1.20 m, fără elemente de siguranță rutieră. Precizez că stălpișorii montați inițial s-au distrus, zona reprezentând un pericol pentru copii, trecători, pietoni, bicicliști, șoferi, mai ales că se apropie sezonul de iarnă”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s