Cinste angajaților Primăriei Apahida!!! Au gătit pentru o cauză nobilă

Mai mulți angajați ai Primăriei Apahida s-au mobilizat, în cursul zilei de duminică, și au venit de acasă pentru a lucra voluntar pentru un proiect umanitar.

Angajații au gătit mai multe sute de porții de guiaș unguresc, cu carne de oaie, în cadrul unui proiect, menit să ajute financiar două cazuri sociale. Unu este al unei tinere de 21 de ani din Sânnicoară, care a suferit răni grave în urma unui grav accident de circulație. Potrivit unor informații oficiale, tânăra traversa strada pe la trecerea pentru pietoni și a fost rănită grav de un autoturism condus de un șofer neatent. Potrivit unor localnici, studenta a rămas imobilizată în scaunul cu rotile.

Al doilea caz este la unui tânăr de 29 de ani, din Apahida, care suferă de cancer osos, boala fiind considerată de medici ca fiind gravă.

Guiaș-ul gătit de angajații Primăriei Apahida, se vinde la porție, banii rezultați urmând a fi împărțiți celor două cazuri sociale. ”Vreau să aduc mulțumiri întregului personal al Primăriei comunei Apahida, cel care de câteva zile, muncește pentru această organizare, doamnele au făcut preparatele, domnii au făcut corturile. Trebuie să fim solidari cu ei și sperăm să treacă mai ușor peste aceste momente grele”, a spus primarul Fati.

În timp ce primarul a fost mai preocupat să își exprime nemulțumirea de faptul că angajații Primăriei din Apahida sunt criticați de ziardeapahida.ro, redacția are o întrebare pentru acesta și pentru șeful Postului de Poliție, și anume: dacă au plătit câte cinci lei pentru porțiile de guiaș pe care le-au mâncat, pe nerăsuflate, cu mult timp înainte de începerea zilei a doua de festival.

Ziardeapahida.ro îi asigură pe angajații Primăriei Apahida, de tot respectul. La standul cu mese unde se putea mânca guiaș a fost cea mai mare aglomerație, porțiile fiind îndestulătoare semn că a fost mâncarea delicioasă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s