Accident pe centura Apahida. O femeie și-a rupt piciorul

Un grav accident de circulație a avut loc, sâmbătă seara, pe centura de la Sânnicoară, în apropierea stației de carburanți OMV. Potrivit polițiștilor clujeni, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Cluj Napoca, șofer al unui autoturism nu a adaptat viteza la condițiile de trafic aglomerat și nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața lui și a intrat direct în acesta. accident centura apahida

În urma coliziunii din spate, mașina condusă de șoferul de 51 de ani a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Soția acestuia, care se afla pe scaunul din dreapta, în vârstă de 47 de ani a suferit o fractură deschisă de femur, fiind transportată de urgență la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj iar de acolo la Clinica de Ortopedie, unde a fost operată de urgență.

Din primele informații rezultă că niciun dintre șoferi nu era băut. Autorul accidentului le-ar fi spus că se grăbea acasă și că era obosit după ce a participat la un pelerinaj religios cu ocazia Praznicului Sfintei Fecioare Maria.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s