Scandalul din cadrul PNL Apahida face prima victima! “M-am saturat de atâta scandal. E vremea sa și construim pentru Apahida”

Din primele informații, scandalurile politice din ultima vreme, din cadrul organizației PNL Apahida au dus la o prima ruptura semnificativă.

Actualul viceprimar Tudor Daniel Oros, ales pe listele PNL a anunțat ca va candida pentru un nou mandat de consilier local, din partea Pro România. Contactat de ziardeapahida.ro, viceprimarul Oros a confirmat informația. “Da, este adevărat. Am plecat de la liberali care deja se comporta ca adevărați ciolanari. Au existat scandaluri imense care zdruncinat din temelii organizația și au năruit orice viitor politic. A fost impus un candidat de la Cluj, ori eu cu acest mod de a face politica nu pot sa fiu de acord”, a spus Oros.

Politicianul local va coagula in jurul lui noua organizație politica, și anume organizația locală Pro România. “Voi construit totul pe principii liberale. Voi fi aproape de oamenii din Apahida, de nevoile lor și de necesităților comunei”, a mai spus Oros.

La PNL Apahida lucrurile par scăpate total de sub control. Deși exista un președinte ales, in persoana lui Calin Pacurar, de la Cluj a fost impus un candidat in persoana lui Ligia Pop. Astfel, Calin Pacurar va pleca cu toată echipa la PMP.